NYHED

Her ses vores nyeste produkter.

Vi sælger kvalitets hundeartikler! “Vores vigtigste mål er, at opretholde komfort, rustik design og holdbarhed for vores produkter” — Teamet bag Nordic Bands

Mærker vi forhandler

Youtube kanal

Vi har en youtube kanal hvor vi vil opdatere med sprøde videoer produceret af RawAdjust, her vil blandt andet komme trænings videoer, fremvisning af nye produkter mv.

Se kanalen her

Produkter

Øko venlig fremtidsvision

Vi brænder for, at forbedrer vores firma sådan, at vi kan gøre en forskel for vores miljø. Vores fremtids vision bliver, at alle vores produkter er vandafvisende, så der spares på vores ressourcer, samt at vi kun bruger genanvendeligt plastik.

Special design

Vi følte, at der manglede noget unikt og holdbart til vores hunde, og fik derfor idéen til, at lave vores egne designs, sådan at man kan forkæle sin hund, og give dem en mindst lige så god garderobe, som vi selv har.

Donering - en god sag

Vi er meget stolte af vores samarbejde med Friends Of Balthazar, som er en dansk gadehunde forening, som hjælper bosniske gadehunde til Danmark, så de kan få det hjem som de fortjener. Ved, at købe vores paracord produkter støtter i automatisk denne forening, TAK til jer!

Her ligger vi

Arbejdstimer
  • Mandag 10:00 - 18:00
  • Tirsdag 10:00 - 18:00
  • Onsdag 10:00 - 18:00
  • Torsdag 10:00 - 18:00
  • Fredag 10:00 - 15:00

Følg os