Afsendelses Metode:

Vi pakker selv alle vores ordrer, og afsender med GLS.

Alm. fragt: 65,-

Til pakkeboks: 45,-


Nem Returnering & Ombytning Af Varer

VI tilbyder returnering af modtaget defekt varer, HVIS emballagen ikke er brudt, og det tydeligt fremstår, at varen er i ubrugt stand.

HER kan vi tilbyde, at returnerer dine penge, eller sende et nyt produkt.

Fortrydelsesret vi tilbyder 14 dages returret, der gælder fra køber modtager vores produkt. De skal ved fortrydelse henvende dig til vores mail info@nordicbands.dk eller ved telefon +45 2618 0992 eller +45 2624 0695 hvor, at vi vil noterer at de sender produktet tilbage. De har derefter yderligere 7 dage til, at returnerer pakken. Køber dækker selv fragt omkostninger.

Ved fortrydelse kan køber få sendt pengene tilbage, hvis der dog ikke er sket en værdiforringelse på produktet!

Hvis de skulle have modtaget en forkert varer, kan de fremsende et billede af din kvittering og billede af den varer de har modtaget, og så får vi sendt det rigtige produkt af sted til dig.

Køber dækker selv fragt omkostninger.

Vigtigt ved returning!

  1. Få dokumentation for din returnering, ansvaret ligger først hos Nordic Bands, når vi har modtaget produktet igen.
  2. Ved returnering er det ikke nok, at afvise pakken hos PostNord, Nordic Bands teamet skal være informeret om dette inden de 14 dage.
  3. Pakken skal sendes retur i acceptabel, uåbnet stand.
  4. Produktet skal være i ny stand, så den kan videresælges.
  5. Produktet må være brugt i den stand, som ved test i en fysisk butik. Ved eventuel værdiforringelse, er køber ikke berettiget til at modtage sine penge


Produktkrav og sundhedsansvarsforklaring for CBD olie:


Selskabet fremsætter ingen medicinske påstande eller angiver, at ethvert produkt er formuleret, designet eller godkendt af selskabet eller nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville fejlagtigt betyde, at Produkterne er stoffer i stedet for kosmetik, hudpleje eller ernæringsstoffer.

Selskabet sammenligner aldrig produkter med stoffer. Enhver sådan gengivelse, krav eller sammenligninger af dig kan resultere i du drages personligt til ansvar.

Produktkrav og sundhed:

Bemærk venligst, at produkter og krav på dette websted og eventuelle tilknyttede websteder ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede sygdom eller ubalance.

Selskabets og dets websteder har ikke til hensigt at yde lægehjælp. Produkter, beskrivelser, undersøgelser mv. på dette websted er kun til orientering. Oplysninger om sundhedsmæssige og medicinske forhold, produkter og rådgivning på denne eller eventuelle tilknyttede websteder kan ikke erstatte en lægelig vurdering.

Kontakt din læge eller andre sundhedsfaglige specialister vedrørende eventuelle medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling.

Firmaet anbefaler ikke egenbehandling i forbindelse med personlig sundhed.

Inden du bruger et produkt, skal du omhyggeligt læse etiketter og emballage. Du bør kontakte din læge inden du tager vores produkt første gang. Du bør kontakte din læge om enhver interaktion med medicin eller kosttilskud, du allerede har indtager.

Kommentarer til dette websted, tilknyttede websteder, fora og andre skriftlige eller talte meddelelser er ikke krav fra QVG og er kun personlige meninger.

QVG er ikke ansvarlig for oplysninger om sundhedsmæssige problemer og vil ikke blive holdt ansvarlig for eventuelle skader som følge af disse oplysninger.

Selskabet hverken angiver eller indikerer, at ethvert produkt er registreret eller godkendt af de nationale myndigheder.

Selskabets forpligter sig til at sikre, at alle produkter, der er godkendt til salg i et bestemt autoriseret land, opfylder alle krav og standarder i det autoriserede område. Nogle markeder kræver ikke en forhåndsmeddelelse, mens andre kræver en specifik produktanmeldelse for de enkelte kosmetiske og/eller ernæringsprodukter, som Selskabet sælger.

Når du gør krav på produktfordele eller udtaler dig personligt om produkter, så bemærk, at det altid kun er din personlige erfaring og mening. Specifikke sundhedseffektrelaterede krav kan kun foretages i overensstemmelse med national lovgivning om ernærings- og sundhedsanprisninger. Påstandene skal være korrekte og ikke vildledende.

Når du bruger selskabets websider, indsender en aftale og foretager enhver virksomhed vedrørende Selskabets produkter, bekræfter du også din bevidsthed om virksomhedens politik for ansvarsfraskrivelse. Det er meget vigtigt at forstå det helt og opfører sig i overensstemmelse hermed.


Nordic Bands

Lille vallensvedvej 1E,

4700 Næstved

+45 2618 0992

+45 2624 0695

 

Følg os